• Szolgáltatások

 • Egy jó autómosó számára a tiszta autó elvi kérdés, és minden lerakódott szennyeződés eltávolítása megéri a fáradtságot! A tiszta autó ugyanis meghálálja magát: fiatalabbnak néz ki és fiatalít, a gondoskodás miatt pedig nem állapota nem romlik le. Az autómosás valójában egy megtérülő befektetés, hiszen bárhova is megyünk, tárgyalásra vagy randevúra, egy tiszta autó kiemel minket a tömegből. A Rózsadomb Autómosó munkatársainak éppen ezért az a legfontosabb, hogy az ügyfelek tetszését elnyerje a végeredmény, és hogy úgy érezzék, hozzánk megérte betérni. Tiszteljük az autót és tulajdonosát, és igyekszünk kielégíteni nemcsak a legegyszerűbb, hanem a bonyolultabb igényeket is.

  A külső mosás és a belső tisztítás egyaránt elérhető a személygépkocsik, Jeepek, egyterűek és buszok számára. A hagyományos módszereket kiegészíthetjük még kívül a viaszolással, a motormosással, a vegyszeres mosással, a gőzborotvázással, a felnitisztítással és a gumiápolással, belül pedig a teljes műanyagtisztítással és műanyagápolással.
  Ügyfeleink kedvező áron kérhetik egyéb szolgáltatásainkat, mint például a bőrápolást, a vaxolást, a polírozást, a kárpittisztítást és a teljes autókozmetikát.

  Széles körű szolgáltatásunk elemei külön és csomagban is elérhetők: Medium Cleanin csomagunk a külső mosás mellett felnitisztítást és belső mosást tartalmaz; a Large Cleaning esetében ezt megtoldjuk viaszolással, bőrápolással és műanyagtisztítással.

  A megfelelő végeredmény érdekében korszerű és biztonságos eszközökkel dolgozunk, amelyek tisztítás közben óvják gépjárművét, így nem kell aggódnia azért, hogy a mosással és takarítással együtt néhány nem várt sérülés keletkezik. A felhasznált vegyszereket megbízható beszállítóktól kapjuk, és minden munkatársunk rendelkezik a kárpitok, műanyagok és egyéb belső felületek tisztításához szükséges tudással.
  Tudjuk, hogy a tisztítás és takarítás bizalmi dolog: Ön leadja gépjárművét, és számít a diszkréciónkra, tudásunk és odafigyelésünkre.


  Gyakran ismételt kérdések

  Mi az a viaszolás?
  A viaszolás során a festett felületek fényességét igyekszünk visszaadni polírozással és utófényesítéssel. A viaszok tiszta felületre történő felkenésével a folyamatosan mattuló karosszéria fénye visszaállítható.

  Mi az a gőzborotvázás?
  Nagynyomású vízsugárral történő alapos tisztítás, amellyel az autóra rakódó külső szennyeződéseket szokták eltávolítani. A gőzborotvázást csak a megfelelő helyen alkalmazzuk!

  Mi az a felnitisztítás?
  A felnitisztítás során az autó kerekére és a felnire rakódott szennyeződéseket távolítjuk el hatékony, de biztonságos módszerrel és vegyszerekkel.

  Mi az a kárpittisztítás?
  A gépjárművek belső terében található kárpitok teljes tisztítása, amely javítja a higiéniás állapotot, valamint eltávolítja a foltokat, szagokat és a makacs szennyeződéseket.